Horizon Fitness Adventure 1 Plus futópad teszt - csak az ára Minus.

Publikálás: | Szerző:
 

Horizon futópad ennyire kedvező áron hazánkban eddig még nem volt elérhető. A Horizon Adventure 1 Plus futópad most 200.000.-Ft alatt lehet az Öné a készlet és az akció időtartama alatt.

A kiváló minőségű Horizon Fitness termékek legújabb futópad szériájának az Adventure Plus-nak a legkisebb tagja a 2011. év végén mutatkozott be.

A könnyen összeszerelhető (kb. 40 perc) futógép kiváló anyagminőséggel és az árban jóval drágább társaknál megszokott működési komforttal, ill. rezgéscsillapítással rendelkezik.
Az Adventure 1 Plus esetében az ízületekre és izmokra káros rezgéseket a szokásos tompító eszközökön túl Plus egy a futólaphoz kapcsolódó speciális gumis-zselés anyag (ORTHOFlex) nyeli el.
A 46 centis futófelület szélességével, és 140 cm-es hosszával az Adventure 1 Plus első a szegmensében, és nem egy drágább gépet megszorongat. Megtermett emberek sem találják majd kicsinek sportolás alatt.
A sebesség 16 km/h-ig akár 0,1 km/h lépésközönként, a dőlésszög 10 %-ig 0,5 %-os lépésközönként alítható. A szalagot meghajtó és az emelőmotor is kifejezetten csendesen teszi a dolgát.

Horizon Adventure 1 plusz futópad kijelző

Természetesen a futógép tartozéka egy könnyen leolvasható kijelző, amely a sebességet, dőlésszöget, távolságot, időt, pulzust, kalóriaégetést, és a programprofilt mutatja.
További felszereltsége a markolati pulzusmérő, beépített mellkasövi pulzus vevő (az öv külön vásárolható), a könnyű összecsukást segítő mechanizmus, és a változatos edzésprogramok (Intervallum, hegyre futás, súlycsökkentő, pulzusvezérelt).
Itt jutottunk el a legérdekesebb megoldáshoz: a kijelzőn egyénre szabható dőlésszög és sebesség gombok kaptak helyet. Ez lehetővé teszi, hogy az előzőleg beállított sebesség és dőlésszög kombinációk azonnal, egy gombnyomásra előhívhatóak.

Horizon Adventure 1 plusz futópad összecsukás


A Horizon Adventure 1 plus futópad tervezésekor nagy szerepet játszott a helytakarékosság, ezáltal a futópadot könnyen összecsukhatóra tervezték. Ha végeztünk az edzésünkkel egyszerűen a futófelület felcsukásával megnövelhetjük a teret.

A Horizon Adventure 1 Plus futópad egy könnyen kezelhető, komfortos edzőtárs, amely napi használatra alkalmas.A Horizon Adventure 1 Plus futópad legfontosabb műszaki adatai:

Motor teljesítménye:
1,75 LE
Futófelület mérete:
46 x 140 cm
Sebesség:
0,8 – 16 km/h
Dőlésszög:
0 – 10 %
Programok:
6 előre programozott 1 pulzusvezérelt edzésprogram
Pulzusmérés:
markolati pulzusmérő (mellkas övi pulzusmérő külön rendelhető)
Felhasználó maximális tömege:
125 kg

Pontozás:
Design: 8 pont
Anyagminőség: 10 pont
Felszereltség: 8 pont
Zajszínt: 9 pont
Rugalmasság: 9 pont
Stabilitás: 9 pont
Ár / Érték arány: 10 pont

Összesen: 63 pont (max. 70 pont)