Edzen futópadon, elliptikán a rossz idő ne tartsa vissza

Publikálás: | Szerző:
 

Jusson eszedbe a jövőd edz sportolj és legyél fitt!

Meddig szeretnél élni és milyen fizikummal?
Milyennek látod magad az elkövetkezendő 20-40 évben?
Járókeretet használsz arra, hogy eljuss az A pontból a B pontig vagy csak egyszerűen átkocogsz azon a bizonyos útvonalon?

Mert nem mindegy. Biztos, hogy szeretnél majd az unokáiddal játszani, kirándulni…., hogy örüljenek veled együtt annak,hogy aktívan kiveszed a részed az életükben, és hogy veled együtt örüljenek annak,hogy fitt és aktív vagy. Erre nagyon alkalmas pl: a Pro-Form futópad, lehet rajta sétálni, kocogni és intenzíven futni. A Steelflex elliptika kíméli az ízületeket, nem fáj a boka, térd és ezzel növelhetjük az erőnlétünket és fogyhatunk is vele.

Igen is mozogjunk, ne legyen kifogás!

Vannak bizonyos problémák és kifogások, amik elveszik az ember kedvét a mozgástól. Pl: nincs motiváció, kitartás hiánya, túl nehéz gyakorlatok, ízületi problémák, és ami nagyon gyakori, hogy: nincs időm rá……
Ezért kell választani egy olyan testmozgást, ami boldogabbá,nyugodtabbá tesz és az ízületeket   is kíméli.  Erre alkalmas a Nordic Track futópad, Pro-Form elliptika és lépcsőző gép.
Ha a fitness edzést megfelelő fitness géppel végzed biztos sokkal boldogabb, energikusabb leszel és büszke lehetsz magadra, hogy ma is tettél a szervezetedért valami jót.
Ha pedig a következő alkalommal nincs túl sok kedved ahhoz, hogy edz akkor gondolj arra, hogy milyen jó lesz utána. Ha pedig a kalóriát is számolod, amire a Nordic Track, Pro-Form, Steelflex futópad, a Pro-form, Weslo elliptika vagy bicikli lehetőséget nyújt, akkor jobban felpörgeted magad /és az anyagcserédet/ azzal, hogy látod, hogy mennyi kalóriát égetsz.
Meglátod, még többet akarsz majd mozogni annak érdekében, hogy egészségesebb, karcsúbb, edzettebb, csinosabb és izmosabb legyél!

Meglátod, hogy nagyon büszke leszel magadra!