EFX holografikus sport karkötők vására a FittSport-nál.

Publikálás: | Szerző:
 

EFX holografikus sport karkötők vására a FittSport-nál.
Az EFX holografikus technológia az USA-ból indult hódító útjára és hamar „felforgatta” az égész világot. Divatos színekben pompázó orvosi szilikon anyagú EFX sport karkötőt viselnek a legismertebb sportolók, híres színészek és zenészek is. Az EFX karkötő pozitív hatásai viselőjénél azonnal jelentkeznek.

A speciális hologrammal rendelkező EFX karkötő meridián ponthoz közeli (kézfej, lábfej) elhelyezése javítja az egyensúlyérzéket, a hajlékonyságot, növeli a teljesítményt, csökkenti a stresszt, a fáradságot és a szervezetet érő negatív hatásokat. Ez tényleg működik. A FittSport minden tagja érezte az EFX sport karkötő azonnali hatását az egyensúlyteszt elvégzésekor. EFX sport karkötők széles választéka, akció és vásár.

Próbálja ki Ön is most 15 napos pénz visszafizetési garanciával. (a visszafizetési garancia nem vonatkozik az esetleges előforduló szállítási költségre)
A kettő darab egymással szemben elhelyezett EFX hologramot tartalmazó szilikon anyagú sport karkötő egységesen 9.500 Ft-ért rendelhető meg széles színkombinációkban. Hölgyeknek általában a 7-es méret (17,78 cm), Uraknak 8-as méret (20,32 cm) javasolt.

E-mail: Info@fittsport.com

Telefon: 30/827-6122 vagy 30/984-8804

Az EFX sport karkötő az alábbi színekben rendelhető egységes 9500 Ft-os vételáron: