Egy kis akció karácsonyra

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
Egészséget, fittséget ajándékozni az egyik legjobb megoldás. Ehhez most jelentős mértékű akcióval járulunk hozzá, mivel az egyik legkényelmesebb és leghatékonyabb otthoni fitneszgépet, a NordicTrack E4.2 elliptikus trénert 24 000 forint kedvezménnyel kínáljuk, a hónap kiemelt ajánlataként. Ha nem kényelmes ilyen időben kitenni a lábunkat otthonról, de jól esne folytatni az edzéseket, a kardiotréninget, és fogyni vagy megtartani a jelen formát, akkor ez egy kiváló lehetőség, hiszen a szoba egyik sarkába beállítva alig foglal helyet, ugyanakkor mindenre alkalmas, amire a szabadtéri futás például.

Sőt, a futással szemben az elliptikus tréneren való edzésnek megvan az az előnye, hogy az elliptikus mozgás következtében nem lép fel az a rezgés, ütődés az ízületekben, ami a futáskor vagy ugráskor jelentkezik. A NordicTrack E4.2 elliptikus tréner 135 kg maximális teherbírással a komoly súlyfelesleggel küzdők számára is biztonságosan, hosszú ideig használható eszköz, huszonhárom különböző edzésprogramja pedig lehetőséget ad az erősítésen, kardiozáson kívül az állóképesség javítására is.

Az eszköz kapaszkodójába pulzusmérő található, így a kardi edzés közben tökéletesen, precízen nyomon követhető, hogy épp mely tartományban mozgunk, és nem esünk ki a ritmusból. Az ellipszis tréner huszonöt ellenállási fokozattal rendelkezik, így a terhelés nagyon széles skálán szabályozható, mellyel a folyamatos fejlődés érhető el. Az eszköz iFit kompatibilis, így az edzések folyamatosan bővíthetők és számtalan lehetőség kipróbálható.

A beépített görgők könnyű mozgathatóságot eredményeznek, így nem kell nagy erőkifejtés, vagy mások segítsége a gép elpakolásához, áthelyezéséhez, ezért takarításkor sem akadály, akár minden nap átpakolható. A nagy felbontású grafikus kijelző, mellyel a NordicTrack E4.2 rendelkezik, számtalan fontos információt mutat.

Mutatja a sebességet, a távolságot, kijelzi a pulzust, a fordulatszámot s az elégetett kalóriák számát. Beépített sztereo hangszórója segítségével az edzés igazi élmény lehet a kedvenc zeneszámok hallgatása közben. A pulzusmérés még precízebben megoldható, mivel az eszköz rendelkezik mellkasi pulzusmérő csatlakozóval, így az opcionálisan megrendelhető Polar mellkasövi pulzusmérő EKG szintű pontossággal adja meg a pulzust, ez pedig hozzásegít a leghatékonyabb edzéshez.

A 24 000 forintos árcsökkenés sokat számít, ebben a hónapban ezzel örvendeztetjük meg a kedves vásárlókat, hátha pont ezt az eszközt nézték ki karácsonyra önmaguk, vagy valamely szerettük, ismerősük számára. Az elliptikus tréner egy örök érvényű darab, mert a kardio gyakorlatok és a velük elérhető megjelenés, egészség sosem mennek ki a divatból.