Futópad ajándékkal és jelentős kedvezménnyel

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
Oldalunkon folyamatos akciókkal várjuk kedves sportrajongó vásárlóinkat, akik most az akciós termékek között egy igencsak kiváló futópadot is üdvözölhetnek. Ez a fitneszgép nem más, mint a méltán elismert NordicTrack egyik darabja, a NordicTrack C80i futópad, mely 20.000 forint kedvezménnyel, most 299.000 ft helyett csupán 279.000 ft-ért elvihető, ráadásul a kiszállítása ingyenes és még egy MP3 lejátszót is küldünk ajándékba. Érdemes élni a lehetőséggel, hiszen jutányos áron fittséghez, kényelemhez jutni egy életre kifizetődő befektetés. Miért olyan kiváló a NordicTrack C80i futópad?

Egyrészt a megbízható minőség garantált, mivel az eszköz gyártója egy világhírű, a piacon már nagyon régóta vezető szerepet betöltő amerikai gyártó cég. Komoly tapasztalat, folyamatos fejlesztések, emberközpontú szemlélet jellemzi a NordicTrack vállalatot, mely az egészség megőrzésére a fittség biztosítására specializálódott. Éppen ezért a számos egyéb előnye mellett a C80i futópad kiváló rengéscsillapítókkal rendelkezik, melyek révén biztosított az ízületek védelme.

A C80i olyan tudást és lehetőségeket tartogat, melyek eddig csupán a felsőkategóriás, drágább árfekvésbe eső futópadoknál voltak elérhetők. a kezelőfelület könnyű használhatósága, széleskörű funkciói, az iFit LIVE használatának lehetősége, a FlexSelect csillapítás, mely igény szerint állítható, nem képezi alapfunkcióit a hasonló árfekvésű, egyéb futópadoknak.

Miért hasznos az iFit LIVE funkció? Mi ez egyáltalán?

Ez egy interaktív fitnesz alkalmazás, mely több ezer internetről letölthető edzésprogramot tesz elérhetővé. A különböző edzésprogramot kiválasztásakor a futópad automatikusan szabályozódik az adott program igényeinek megfelelően, így annak, aki az edzést végzi, semmi más dolga nincs, csak a megfelelő tempóban, kitartóan végigcsinálni az edzést. A Wi-fi adapter külön rendelhető.

A C80i futópad erős, ám meglepően halk motorral rendelkezik, amely folyamatosan 2,5 lóerő teljesítményt képes nyújtani, így akár 1,8 km/h futáshoz is ideális. Magas felhasználók számára is tökéletes választás, mert az átlagnál nagyobb futófelülettel rendelkezik, 51x140 cm. a maximális terhelhetősége 125 kg. Kijelzője nagyméretű, memóriája 20 edzésprogram tárolására alkalmas, MP+ és iPod csatlakozója a szórakozásról is gondoskodik.

Az eszköz rendelkezik markolati pulzusmérővel, de mellkasövi pulzusmérő csatlakozóval is ellátták. A sebesség és dőlésszög széles skálán állítható, szabályozása egyszerű, egyetlen gomb megnyomásával kivitelezhető.