Hasznos a Polar Loop aktivitásmérő?

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
Az egész nap tartó lendülethez, az edzések folyamatos, részletes nyomonkövetéséhez igen hasznos eszköz az akativitásmérő. Ezen belül is kiemelten jó a Polat Loop aktivitásmérő, ami számos kiváló funkcióval rendelkezve teszi professzinálissá az edzést. Az Aktivitás Benefit folyamatos visszajelzéssel szolgál a Polar Loop viselőjének napi aktivitásáról, melyet heti és havi lebontásban is meg lehet figyelni. A speciális, meglehetősen nagy méretű kijelzőjén számot ad az elhasznált kalóriákról, a megtett lépések számáról és a különböző mozgások közben eltelt időről, a megtett távolságokról, sebességről, tempóról.

Az eszközt kezelni nem bonyolult feladat, de ahhot, hogy profi módon használjuk érdemes figyelmesen átnézni a készülék Polar Flow alkalmazásában található ingyenes útmutatót valamint a Polar Flow web szolgáltatásban elérhető leírást. A Polar Loop aktivitásmérő nagy előnye, hogy kompatibilis a Polar H6 és a H7 Bluetooth Smart pulzusmérő jeladókkal is.

Mindemellett vízáló, így az úszás közbeni tevékenyéget is kiértékelheti, esőben is használható. A kis készülék minden egyes mozdulatot számon tart, kiértékeli, összeveti a kapott adatokat és megmutatja, hogy mindez mennyire van jó hatással viselőjére, emnnyire hatékony az edzése, mennyire aktív naponta, hetente, havonta.

Ez egy kiemelten fontos segítség, emllyel olyan információkhoz lehet hozzájutni, amik ismeretében átfogó képet alakul ki egészségi, erőnléti, fittségi állapotunkról. Konkrét információk birtokában könnyen befolyásolhatjuk kalóriaégetésünket, ezzel a fogyás vagy a súly megtartása néhány fokkal könnyebb és eredményesebb lehet.

A profi sportolók esetében még ennél is fontosabb az említett mérés, hiszen nekik minden apróság számít, amivel fejlődhetnek, vagy éppen túltehetnek társaikon. A Polar Loop aktivitásmérő egy okos eszköz, mely kellően beprogramozva utasításokkal látja el gazdáját annak érdekében, hogy a napi kellő aktivitást elérja. Például, ha még kiányzik némi kalóriaégestés, pulzusgyorsítás, akkor "szól", hogy "kocogj 30 percet".

Ha túledzenénk magunbkat, figyelmeztet, hogy túlléptük az egészségünk megóvásához vagy épp aktuélis célunkhoz kellő aktivitás napi mértékét. Tökéletes pontossággal tarthatjuk számon, hol tartunk éppen. A Polat Loop tehát egy igenis hasznos kütyü, melynek használata nem divatolás, hanem profizmus.