Hihetetlen, de ez a módszer valóban működik! Extra gyors zsírcsökkentés, fájdalommentesen!

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
Címkék: Egészség
 
Manapság már számtalan diétás módszer érhető el. Léteznek fogyókúrás étrendek, fehérje turmixok, lé böjtök, sztárdiéták, ám mindennek ellenére mégis vannak olyan emberek, akiknek sehogy sem sikerül lefogyniuk.
Vannak, akiken a lustaság uralkodik el, és nem hajlandók sportolni a fogyás érdekében, míg mások az általuk elért eredménnyel nem elégedettek, hiszen akadnak olyan zsírpárnák, amelyektől csak igen nehezen lehet végelegesen megszabadulni.

Akármi is legyen az oka a diéta sikertelenségének, akkor is van megoldás a problémára. Létezik ugyanis, egy olyan eljárás, amely a többi csodamódszerrel szemben valóban hatékonynak számít. A kozmetikai ipar ugyanis, kifejlesztetett egy olyan szerkezetet, amely segítségével teljesen fájdalommentesen, különösebb megerőltetés nélkül is el lehet tüntetni a legmakacsabb zsírpárnákat is.

A módszer az ultrahangos zsírbontás, amely során akár szunyókálhatunk is egyet a kezelő asztalon, hiszen olyannyira fájdalommentes, hogy észre sem vesszük a „zsírrobbantás” folyamatát. Az ultrahangos zsírbontás segítségével nem csupán karcsúbb testalkat érhető el, hanem a bőrt is kiválóan feszesíti a kezelés és a test kontúrjai is sokkal kifejezőbbek, szebbek lehetnek általa. Már az első kezelés végeztével is látható és mérhető is az eredmény!

Egy kezelés hatására ugyanis, máris néhány centiméterrel kisebb lesz a kezelt testrész kerülete. A kezelések hossza általában 45 perc, ám ez szalononként eltérő is lehet. Általánosságban véve a 45 perces kezelési idő a jellemző, így nagyjából olyan, mintha az edzőterembe sétáltunk volna el. Az ultrahangos zsírbontás hatékonysági foka is bőven vetekszik egy konditermi edzésével, az egyetlen különbség csupán az, hogy a kezelő asztalon fekve nem izzadunk le és abszolút nem fáradunk el, ellenben a konditermi edzéssel.

Egy helyben fekve, kényelmesen, megerőltetés nélkül érhetjük el az álomalakot. Hogyan hat az ultrahangos zsírbontás? Mitől olyannyira hatékony és közkedvelt a nők körében? A kezelés során különböző masszírozó fejeket helyeznek fel a kezelni kívánt testrészre, amely lehet a comb, a has, a fenék, vagy akár a felkar is.

A bőrre egy speciális olajat, vagy gélt kennek fel, majd a masszírozó fejjel körkörös mozdulatokkal alaposan átmasszírozzák a kezelt testrészt. Az ultrahangos masszázs hatására a zsírsejtek felbomlanak, majd a nyirokrendszerbe kerülve szépen ki is ürülnek a szervezetből. A kezelés előtt és után igyekezzünk nagyon sok folyadékot fogyasztani, hogy a salakanyagok el tudjanak távozni a szervezetből, így a fogyás is sokkal látványosabb lehet majd. A módszer extra gyors, látványos karcsúsodást idéz elő, ezért érdemes azt minden nőnek legalább egyszer kipróbálnia.