Illatokból is csak az egészségeset!

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
Címkék: Egészség
 
A tavasz tele van olyan ünnepekkel, amikor a nők, lányok várják és kapják a meglepetéseket. Az általánosan elfogadott ajándékok között szerepel a bonbon, a virág, a parfüm és a szépítkező szerek is. De nem mindegy, hogy hol vásárolják meg ezeket az ajándékokat és az sem mindegy, hogy miből is állnak az ajándéknak szánt – például – a parfümök, krémek! Talán túlzásnak hat azt állítani, hogy aki követi az egészséges életmód szabályait, az csak a természetes alapú szépítkező szereket, illatkreációkat választja, de többnyire ez az igazság. Az a személy, aki egészségesen él, törekszik arra, hogy az olyan szerekből is az egészséges alternatívákat keresse, melyek nem tartalmaznak a kelleténél több mesterséges anyagot.

A szépítkező szerek, krémek sokasága áll választékul a laikus vásárló előtt: érdemes alaposabban megnézni mivel is lepi meg nőnemű szerettét.

A minőségi arckrémek, testápolók, rúzsok hamisítványai is igen csábítóak, hiszen az eredeti termék árának töredékéért lehet az utánzatokat megkapni. Viszont nagy árat fizethet érte az, aki hamisított terméket ken magára!
A legkevesebb, hogy allergiás reakciókat vált ki belőle a rossz minőségű testápoló, szempillaspirál.

A bőrpirosodás a legenyhébb tünet, a fájóan csípő érzés már sokkal rosszabb, a maradandó károsodás pedig egy életre megtanítja az embert arra, hogy inkább a minőséget kellett volna választania.

Maradandó károsodásnak tekinthető például a herpesz, ami nem csak az ajkakon jelenthet meg, hanem a szemen is, a karon is, de még a nemi szervek környékén is. Nagyon sok olyan esetről lehet olvasni a neten, hogy egy rosszul megválasztott rúzs miatt gyakran csúfítja el az ajkat a herpesz, vagy az ázsiai piacon beszerzett parfüm hatására felmaródik a hónalj, a szempillaspirál miatt állandó könnyezés lett a következménye a hamisított termék használatának.

Az egészséges élethez való jog mindenkinek jár, tőled függ, hogy élsz-e a jogoddal, és a minőségre törekedsz. Mint ahogy az ételeknél is fontos, hogy milyen alapanyagokat használsz, az élet más területére is igaz: az egészséges életmód szemlélete minden területre igaz.

Ne az olcsót keresd, hanem a minőséget! A minőségi termékek között is megtalálható a megfizethető kategória, annál alább ne add – az egészséged érdekében a minőséget keresd, legyen szó ételekről, italokról vagy parfümről, nappali arckrémről!