Immunerősítő csodaszer: az ezüstkolloid

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
Címkék: Egészség
 
Télen kifejezetten nagy figyelmet érdemes szentelni az immunrendszerünk megerősítésének, hiszen ekkor vagyunk leginkább kitéve a fertőző légúti megbetegedéseknek. Amennyiben van óvodás vagy iskoláskorú gyermeked, úgy Te is tisztában vagy azzal, hogy egyik megbetegedést a másik követi. A gyermek betegségét pedig, rendszerint a szülő is elkapja, így a legokosabb az, ha a kellemetlenségek elkerülése érdekében már most, tél elején elkezded erősíteni a szervezetedet. Amennyiben az immunrendszered erős, úgy könnyen lehet, hogy ezt a telet megúszod betegségek nélkül.

De hogyan is tudod leghatékonyabban megerősíteni az immunrendszeredet? Az egészséges életmód, és táplálkozás mellett, figyelj a vitaminbevitelre is, illetve használj rendszeresen ezüstkolloidot is.

Mi ez az ezüstkolloid?

Az ezüstkolloid sokak számára még ismeretlen anyag, ám rengeteg olyan ember is van, aki csakis ezt használja a téli immunerősítésre, sikerrel. Az ezüstkolloid egy olyan vizes oldat, amely bővelkedik finom ezüstrészecskékben. Az ezüstkolloid külsőleg és belsőleg egyaránt alkalmazható.

Amennyiben belsőlegesen fogyasztod az ezüstkolloidot, úgy az oldat úgy működik, mintha egy második immunrendszered is lenne. Az ezüstkolloid bekerül a baktériumokba, a vírusokba és gombákba, és elpusztítja azokat. Hatékonysága abban rejlik, hogy az egysejtűek anyagcseréjét meggátolja, így a kórokozók azonnal elpusztulnak.

Emellett a vírusok szaporodását is képes meggátolni, így azok amilyen gyorsan bekerültek a szervezetbe, olyan gyorsan ki is ürülnek onnan. Szinte hihetetlen, de az ezüstkolloid közel 600 féle kórokozót képes elpusztítani. Az antibiotikumokkal ellentétben azonban, az ezüstkolloid a bélben lévő jótékony baktériumokat nem károsítja, hiszen az oldat felszívódása a vékonybélben történik meg.

Az ezüstkolloid tehát, a leghatékonyabb betegségmegelőző anyag, illetve a már kialakult megbetegedéseket is sokkal gyorsabban gyógyítja meg, mint más antibakteriális szer.

A fertőzéses, gyulladásos betegségek közül a nátha, az influenza, a tüdőgyulladás esetében kifejezetten hatékony, továbbá a nemi betegségek, a lepra, a cukorbetegség, a gyomorfekély kezelésében is nagy segítséget jelent.


Te használtad már valaha az ezüstkolloidot betegségek elleni védekezésre, vagy a lábadozási idő rövidítése céljából? Milyen tapasztalataid vannak az oldattal kapcsolatban? Ismersz olyan személyt, aki ezüstkolloid segítségével lábalt ki egy elhúzódó fertőző betegségből?