Induljon akcióval az új év!

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
A Fittsport webáruházának kínálatában rengeteg akciós termék várja a kedves vásárlókat. Az új év egyik ajándéka a felsőtest erősítésében nyújt segítséget. A Finnlo Multi Lat Tower kombinált gép a felsőtest teljes erősítését, a különböző hátizmok fejlesztését segíti elő alsó és felső csigájával.

Nem akármilyen akciót hirdettünk a gépre, mert most 155.000 ft helyett csupán 119.900 ft-ért elvihető, ráadásul az egész ország területén ingyen szállítjuk és még egy MP3 lejátszót is adunk hozzá ajándékba. A megspórolt összeg nem kevés, egészen pontosan 35.100 ft marad az edzeni vágyó pénztárcájában, melyből akár más sporteszközöket is be lehet szerezni. Az eszközre természetesen a szokásos 2 év garancia jár.

A Finnlo Multi Lat Tower kombinált gép a tárcsasúlyos kombinált gépek típusába tartozik. Csigái csapágyazottak, a kábelei bevonatosak, így a gördülékeny edzés biztosítva van. A pad ülőfelülete és a lábtámasz is több lépésben állítható, kiváló ergonómiája miatt kiemelkedően magas személyek is kényelmesen használni tudják.

A gép teherbírása 120 kilogramm, a maximális súlykészlet, melyet opcionálisan lehet hozzá beszerezni és felpakolni, szintén 120 kilogramm. A kombinált edzőpad önsúlya mindössze 37 kilogramm, mérete kompakt (141cmx120cmx210cm), ezért akár egy sarokban is jól elfér.

A felsőtest otthon történő edzésére kiválóan alkalmas, hiszen alsó és felső csigája a hát izomzatának teljeskörű edzését, formálását, tömegnövelését teszi lehetővé.

Az eszköz váza nagy teherbírású acél, az ülőfelület és lábtámasz kényelmesen párnázott, strapabíró és könnyen tisztítható anyaggal van bevonva. Tartozékként kisrúd és a széles lehúzó rúd tartozik hozzá, így minden megvan, ami egy kiváló edzéshez elengedhetetlen.

A hát izmainak edzése nem csupán férfiak számára fontos, ám nekik lehet kiváló ajándék egy ilyen kombinált edzőgép. A tárcsasúlyos gépek biztonságosak, kényelmesek és nagyon egyszerűen szabályozható a terhelés.

A Finnlo Multi Lat Tower kombinált gép roppant kedvező áron, hatalmas akcióban jól megalapozhatja az újévi edzőprogramot. Néhány más eszközzel, például kézisúlyzókkal, kettlebellel, esetleg egy evezőgéppel és haspaddal a teljeskörű edzés biztosítható, ráadásul ezek a gépek mindegyike kapható összecsukható kivitelben, így otthon nem foglalnak nagy helyet.

Az eszközök mindegyike megtalálható a fittsport webáruház kínálatában, számtalan akciós termék közül lehet választani, mindig vannak akciók, ingyenes kiszállítási lehetőség és folyamatosan új termékek.