Kiegészítők edzőpadokhoz

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
Az univerzális padok számos kiegészítővel láthatók el, melyek teljesebbé teszik az edzés élményét és olyan lehetőségeket is kínálnak, melyekkel a test egésze megedzhető egyetlen fitneszgép, azaz edzőpad segítségével. Ha kicsi helyünk van, vagy nem akarunk különböző gépekre költeni, akkor érdemes ilyesmiben gondolkodni, mert nem mindegy, hogy tudunk-e otthon is edzeni lábra, vádlira, karra, hasra és minden másra vagy a lehetőségeink korlátozottak és ezért azért el kell menni edzőterembe, vagy egyszerűen csak kimaradnak bizonyos dolgok a repertoárból.

A Body-Solid egy kiváló sportszer márka, minőség, kényelem és vásárlóközpontúság jellemzi, ezért is igyekszik kiegészítőkkel ellátni az edzeni vágyókat. Az univerzális padjai hatékony, kényelmes és biztonságos edzést kínálnak, alapvetően, önmagukban többfunkciósak, de néhány kiegészítővel válik igazán teljessé a repertoár.

A Body-Solid kiegészítők széles választéka mindenre megoldást jelent.

Nézzük, mivel egészíthetjük ki univerzális padunkat és mik lehetnek kiváló karácsonyi ajándékok a paddal már rendelkező szeretteink, ismerőseink számára:

  • Body-Solid GLDA1 lábgép: Ez a megoldás a Body-Solid univerzális pad I. –hez csatlakoztatható, a pad elülső részére. (Egészen pontosan a GFID31 padhoz való) Használatával a felső combizmok, a vádli és bizonyos gyakorlatokkal a fenék izmai is edzhetőek. Nagyon egyszerű és aránylag kis méretű eszköz, melyhez a súlyokat a már meglévő tárcsáink is adhatják, így nincs szükség külön ehhez vásárolt súlyzókészletre vagy bármi másra. Az eszköz fekete színű vázzal és fekete, kényelmes puha, masszív szivacszattal készült, így tökéletesen illeszkedik megjelenésre is a már meglévő padhoz, emellett kényelmes és hosszú élettartamú. Karácsony alkalmával 1000 forintos házhozszállítási díjjal rendelhető.
  • Body-Solid GLDA3 lábgép: Szintén egy kiváló tervezésű, a biztonságos edzéshez alkalmazható, kényelmes, jó megjelenésű eszköz, amely az univerzális pad II. –höz csatlakoztatható, pontosabban a GFID71 univerzális padhoz. Ezzel az eszközzel kiválóan bővíthető a gyakorlatok típusának palettája, így gyorsabb, látványosabb, kiterjedtebb eredmény érhető el az edzésekkel. Az előző Body-Solid kiegészítőhöz hasonlóan szintén csupán 1000 forintos házhozszállítási díj tartozik hozzá, így pénztárcakímélő megoldás karácsonyra az edzés szerelemeseinek.
  • Body-Solid GPCA1 Scott pad opció: Szintén Body-Solid univerzális padhoz alkalmazható eszközről van szó, de megfelel az univerzális pad I-hez és II.-höz is, tehát az említett két típushoz, a GFID31-hez és a GFID71-hez is. A bicepsz izmainak erősítésére, az erősítő gyakorlatok biztonságos kivitelezésére alkalmas eszközt szintén 1000 forintos díjjal szállítjuk, ami fontos dolog így karácsony előtt. Egy edzőpad teljességéhez ezek a kiegészítők is hozzátartoznak, ajándéknak éppen ezért nagyon jó megoldások.