Néhány szó a ProForm Performance 650 futópadokról

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
A ProForm egy népszerű, nagy múltra visszatekintő és elismert sporteszköz márka. A ProForm professzionális eszközöket, valamint egyszerűbb, otthoni használatra szánt futópadokat is gyárt, a legmodernebb technológiával dolgozik, így mindig megbízható minőséget nyújt. Egyik kiemelkedő gépe a Performance 650, amely sportolók számára is hatékony eszköz.

A ProForm Performance 650 3 HP motorteljesítményt képes nyújtani, emellett tartós, hosszú élettartamú, csendesen és egyenletesen működik.  A gépbe DurXTM motort szereltek, melynek saját hűtőventillátora van.

A motor kifejezetten a futópadok fokozott teljesítményéhez készült, egy 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég saját fejlesztése. A futópad 0-18 Km/h sebességet biztosít, melyet a sebességmódosító gomb megnyomásával lehet szabályozni, fokozatosan. Az egész tartományban állítható, nem pedig lépcsőzetesen, ami nagy előnyt jelent sok más futópaddal szemben, melyeknél csupán 0,1 Km/h lépcsőnként lehetséges a sebesség növelése vagy csökkentése.

A Performance 650 a dőlésszög beállítását is egyszerűvé és hatékonnyá tette. Egyetlen érintéssel szabályozható a dőlésszög 0%-tól 10%-ig. Az átlagos futópadok esetében ez a százalék sokszor csupán maximum 8.
A gép futófelülete meglehetősen széles, mérete 51 cm – 140 cm. A felület teljes mértékben csúszásmentes, a rengéscsillapítók leveszik a terhelés nagy részét az ízületekről, ugyanakkor a gép az aszfalton futás tökéletes élvezetét nyújtja.

A Pro Response TM rezgéscsillapító rendszer,a mely beépítésre került, ízületkímélő és természetesen magát a gépet is kíméli. A fogyókúrázók számára is ideális eszköz, hiszen magas, 135 kg-os maximális terhelés mellett is használható. A gépben 16 választható, beépített edzésprogram található, melyek közül nyolc kalória alapú, a maradék nyolc viszont idő alapú. A program jellegétől függően a futópad dőlésszöge és sebessége is automatikusan változik.

A kezelőfelületet úgy tervezték, hogy edzés közben is könnyen lehessen a menüben navigálni, így természetesen az edzésprogramok közötti navigáció is könnyen megoldható.

Kimondottan fontos, hogy helytakarékos eszközről van szó, mert a ProForm Performance 650 felhajtható futófelülettel készült. A SpaceSave márkajellel jelölt futópadok mindegyike ilyen, mindegyiket fel lehet hajtani az EasyListTM Assist emelőkar segítségével.

A gép LCD kijelzőjén megjelenik a mért pulzus, melyet a beépített pulzusmérővel, vagy a mellkas öv csatlakoztatásával lehet mérni. Ezen kívül kalóriát, időt, aktuális edzésprogramot, a megtett távolságot, sebességet, dőlésszöget is mutat.