NordicTrack C200 futópad - 2014 újdonsága de mit is tud?

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
Hogy is jutottunk a NordicTrack C200 futópad -ig. A NordicTrack márkát 1975-ben alapították, székhelye Minnesotában található. Kiváló hírnevét megbízhatóságának, innovatív megoldásainak, és elérhető árának köszönheti. Napjainkban a NordicTrack márka tulajdonosa az ICON Health and Fitness, amely legfontosabb szereplője a globális fitnesz piacnak. A NordicTrack futópadok 2014/2015 évi újdonságai közé tartozik a C200 típus, tesztünk alanya is.

A NordicTrack C200 futópad a gyártó C sorozatának kiváló típusa. A C sorozat főbb jellemzői a szabadalmaztatott FlexSelect párnázás, aminek a csillapítása állítható. Ezért kényelmesebb futáskomfortot, fokozottabb ízületvédelmet biztosít a nordictrack futópad. A futófelület egyszerűen felhajtható, mozgatása ebben az állapotba lehetséges. Természetesen kompatibilis az IFIT LIVE interaktív edzéseket biztosító technológiával, amely külön adapter formájában vásárolható meg. Kedvező ára miatt  hazánkban is az elérhető futópadok között található meg.

NordicTrack c200 futópad kijelző teszt

Miért kedveljük:
Motor: Más márkáknál erősebb motorteljesítmény. 2,75 lóerő folyamatos, 4,0 LE csúcsteljesítmény.
Konzol: A NordicTrack C200 futópad nem fukarkodik az extra megoldásokkal. LCD kijelző háttérvilágítással, audio csatlakozó, high-end hangszórók, IFIT LIVE kompatibilitás, 20 edzésprogram.

NordicTrack c200 futópad kijelző mérete NordicTrack c200 futópad beépített ventilátor

Futófelület:
Nagy mérető, jól párnázott, állítható rezgéscsillapítással.

NordicTrack c200 futópad futófelületeNordicTrack c200 futópad becsapodás tompító rendszer

Garancia:
2 év teljes körű garancia otthoni igénybevétel esetén.
Ár:
Konkurens gyártók, hasonló műszaki képességeivel rendelkező futópadjaihoz viszonyítva jelentősen kedvezőbb.


Miért nem kedveljük:NordicTrack c200 futópad összecsukva
Üzembe helyezés: A C200-as összeszerelése valamivel bonyolultabb, mint a versenytársaké, átlagosan 60-90 percet vesz igénybe.
Mozgathatóság: Mérete, és önsúlya miatt mozgatása nem 50 kilós hölgyeknek való feladat.


Véleményünk a NordicTrack c200 fitópad -ról:
A NordicTrack C200 futópad kiváló választás még intenzív otthoni igénybevételhez is. Minőségi kidolgozású kívül-belül. Megbízhatósága, kiváló funkciói miatt használata élvezetes.