Polar LOOP aktivitásmérő - hogy mindig tudd hogy hányadán állsz!

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
A Polar LOOP aktivitásmérő egy elengedhetetlen kiegészítője az aktív életet élő embereknek. A kis készülék stílusos külseje mellett hatalmas tudást rejt magában, aminek köszönhetően rengeteg lehetőséggel rendelkezik. A Polar LOOP aktivitásmérő elsődlegesen azoknak ajánlott, akik szeretnék a nap 24 órájában ellenőrizni aktivitásukat, ami rendkívül hasznos lehet főként diétázók és sportemberek számára. A kiegészítő képes arra, hogy minden egyes mozdulatunkat nyomon kövesse, ezen felül pedig regisztrálja és különválassza az aktívan és inaktívan töltött időszakokat, miközben képes iránymutatást adni azzal kapcsolatban, hogy miként tudjuk elérni a legkönnyebben az előre meghatározott, de legalábbis ajánlott aktivitási szintet, ami szükséges ahhoz, hogy megőrizzük egészségünket, valamint fittségünket is.

A Polar LOOP aktivitásmérő természetesen arra is képes, hogy különválassza a mozgás intenzitását is, így egyáltalán nem mindegy, hogy 20 percet sétáltunk, vagy 20 percet futottunk. Éppen ezért az órányi nagyságú készülék képes arra, hogy saját életformánkhoz igazítva érjük el a kitűzött célunkat, legyen az akár a fogyás, akár állóképességünk növelése. A Polar LOOP beépített Activity Benefit funkciójának köszönhetően képes kijelezni azt is, hogy a napi aktivitásadagunk miként szolgálja egészségünk megőrzését, ezen felül pedig képes megjutalmazni minket abban az esetben, ha sikerült elérnünk a kitűzött célt, sőt mi több, motivál is, ha hiányzik még néhány kalóriányi mínusz. Az aktivitásmérő adatait ráadásul bármikor könnyen ellenőrizhetjük, valamint elemezhetjük is egy webes felületen, vagy a hozzá kapcsolódó mobilalkalmazásban.

polar loop eredménytáblázat

A Polar LOOP összesen a mozgás öt zónáját különíti el, amiket az aktivitás intenzítása alapján állapít meg, és az alsó két szegmens nem számít bele az aktívan töltött időszakba, hiszen ezek tulajdonképpen az ülés és a pihenés. Az aktivitás idejét éppen ezért a maradék három zónából számolja ki, amelyek közül találhatunk alacsony-, közepes- és magas intenzitást is. Természetesen mi döntjük el, hogy egy nap fokozatosan, alacsony intenzitáson érjük el célunkat, vagy inkább rövidebb idő alatt, kizárólag az aktív intenzitásra fókuszálva.

Az okos-készülék képes továbbá arra is, hogy a kalória kiszámításánál figyelembe vegye előre betáplált adatainkat, így a nemet, az életkort, a testsúlyt, a testmagasságot és az imént ismertetett intenzitási zónákban eltöltött időt is. A Polar LOOP ezen felül lépésszámlálóként is funkcionálhat, aminek keretein belül az európai egészségügyi szervezetek által ajánlott értékeket veszi mérvadónak a masina. A rögzített adatok könnyen feltölthetőek a Polar Flow néven futó alkalmazásba, amelyben találhatunk többek között egy naptárat is, ahol nyomon követhetjük fejlődésünket, miközben pulzusgörbéinket is megjeleníthetjük, sőt mi több, segítségével még figyelmeztetést is küldhetünk magunknak, ha a szerkezet túl hosszú ideje nem érzékelt már aktív mozgást.

A Polar LOOP tehát mindent összevetve egy nagyszerű és stílusos kiegészítő ahhoz, hogy mozgásra ösztökéljen bárkit, ezáltal ne csak az egészséges életmód felé tereljen minket, hanem kordában tartsa súlyfeleslegünket is, amennyiben fogyni szeretnénk. A termék rendkívül elegáns megjelenéssel rendelkezik, így ideális választás lehet akár sportemberek, akár üzletemberek vagyunk, hiszen minden öltözékhez, minden embertípushoz és minden alkalomhoz tökéletesen illeszkedik, így soha nem kell nélkülöznünk az önkontrollt.

ha tetszett a cikk oszd meg másokkal is...