Pompás ajándék ötlet a fittség érdekében

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
Jön a karácsony, nagy gondot okoz, hogy kiválasszuk a legkiválóbb ajándékot szeretteinknek, barátainknak, munkatársainknak. Az egészség a legfontosabb dolog, enélkül minden sokkal nehezebb, ezért, ha olyasmit ajándékozunk, ami funkcionális jellegű és elősegíti a megajándékozott életének javulását bármilyen téren, nem nyúlhatunk mellé. Nagy újdonság a Polar LOOP 2 Chrystal aktivitásmérő, mely egyben csodaszép, szinte már ékszer, és hasznos funkcionális eszköz is. A Polar LOOP 2 Chrytal limitált kiadás, ezért érdemes sietni a beszerzésével, különben lemaradunk róla.

Gyönyörű darab, igazi Swarovski kristályokkal kirakott ékszer, amely segítséget nyújt abban, hogy megtudjuk és kontrollálhassuk a napi, heti vagy havi aktivitásunkat, ezzel pedig előmozdítsuk egészségünket, jobb közérzetünket. A kis csillogó szépség nem tűnik egyáltalán sporteszköznek, mert a tervezők hatalmas hangsúlyt fektettek a megjelenésre, ezért tökéletesen elmegy ékszernek is.

Egész nap viselhetjük, munkában, iskolában, este a szórakozóhelyen, egy vacsorán és még akkor is, ha karácsonykor hivatalosak vagyunk ide-oda. És mit kell tudni az eszköz paramétereiről? Nos, a Polar LOOP minőséget hozza, vízálló, van rezgés funkciója, lehet vele edzésnaplót vezetni, lépést számlák, méri az elégetett kalóriát.

A Polar LOOP 2 ráadásul már annyival fejlettebb elődeihez képest, hogy tudja kezelni az IOS telefonok hívásait és üzeneteit, valamint az ébresztő funkciójukat. Az eszköz nyomon követ és beszámít minden egyes mozdulatot, így teljes mértékben megfigyelés, kontroll alatt tarthatjuk vele az aktivitásunkat.

Ez azért kimagaslóan nagy segítség, mert így kitűnhet, hogy hol csúszik meg a fogyókúra vagy miért nincs meg a kívánt eredmény. Ha például heti hét napból kettőn nem hoztuk a minimum aktivitást, de azt más napokon sem pótoltuk, ideje átgondolni a napi rutint és azt, hogy mikor, hogyan tudnánk többet mozogni.

A készülék emellett tizenkét nap adatait képes tárolni, így jól visszakövethető aktivitásunk, ráadásul megvannak azok az alapvető lehetőséget is, mint a Polar LOOP előző aktivitásmérőjénél, így régebbi adatok sem vesznek el, ha feltöltjük őket USB kábel vagy Bluetooth segítségével.

A Polar LOOP Chrytal aktivitásmérő kiváló ajándék a sport szerelemeseinek, azoknak, akik csak most kezdik és azoknak is, akik még nem fordítanak elég figyelmet az egészségükre és az aktív életmódra, mert egy ilyen csillogó csoda „pályára” állítja majd őket, akár szó szerint is. Kiváló áron, akciósan és ingyenes kiszállítással rendelhető, ez még egy plusz érv, ami mellette szól.