Robust Dynamic Lépcsőzőgép - a Fenék Feszességéért

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
A fenék izmainak edzése nem egy könnyű feladat. Hatalmas felület a többi részünkhöz képest, így több munkát igényel a megformálása, mint sok más izomé. Szerencsére számos jó megoldás létezik, csak kitartás és akaraterő kell hozzá, hogy szép, kerek, formás fenekünk legyen, rajta feszes bőrrel. Az egyik nagyon jó megoldás a lépcsőzőgép használata, mely már nem csak edzőtermekben lehetséges, hanem otthon is megoldható. Számos otthoni fitneszgép készül, egyre újabb és újabb darabok, ezek közül az egyik leghatékonyabb darab a Robust Dynamic lépcsőzőgép. A fitneszgép otthoni felhasználásra készült, ezt méretei és kialakítása is jól mutatja. Használata egyszerű, ám nagyon hatékony.

Lépcső
Kép forrása: Pixabay.com


Mit kell tudni róla?


A Robust Dynamic lépcsőzőgép hatalmas kijelzővel van ellátva, ezen jól nyomon követhető az idő, az aktuális pulzusszám, a lépésszám, a lépések ritmusa, valamint az edzés ideje alatt elégetett kalóriák száma. Az eszköz teleszkópjai hidraulikus kialakításúak és függetlenül mozognak, így természetes mozgást biztosítanak, természetesebbet, mint a nem független darabok. Ezen kívül ez a megoldás biztosítja azt is, hogy az ellenállás egyenletes legyen és a hosszú élettartam is többek közt ezeknek köszönhető. A teleszkópok roppant masszív kivitelezésűek, így intenzív felhasználás esetén is tökéletesek.

A Robust Dynamic lépcsőzőgép széles skálán állítható, egészen pontosan 12 nehézségi fokozat között szabályozható. A szabályozás könnyen megoldható, manuálisan a munkahengereken. Természetesen az eszköz rendelkezik a már minden fitneszgépnél elvárt markolati pulzusmérővel, így edzésünk jól kontrollálható. Nagyon biztonságos eszközről van szó, hiszen a lépésfelületeket szélesre és csúszásmentesre alakították, ezért a rendeltetésszerű használat következtében nem történhet baleset, a láb nem tud lecsúszni a lépésfelületről annak mérete és felületi kialakítása miatt. A lépcsőzőgép rendelkezik csúszásmentes padlóbiztosítóval is, így még intenzív használat közben sem mozdul el a helyéről, így a felhasználó biztonságát, az eszköz és a padló védelmét is megoldotta a Robust. Az edzések során kiemelten fontos az elveszített folyadék pótlása, ezért egy jól elhelyezett kulacstartóval segíti a könnyű pótlást. Edzés közben egyetlen kézmozdulattal a kulacsért lehet nyúlni és nem kell kiesni még a ritmusból sem.

Na de mekkora?

Az eszköz, mint említettük otthoni felhasználásra szánt fitneszgép, így hát a méreteivel és kialakításával is ezt a csapásvonalat követi. Görgőkkel látták el, így könnyedén pakolható, önsúlya mindössze 32 kg, összeszerelt méretei pedig a következők: 90x70x130. Kisebb lakásokban is jól elfér. Mindenképpen fontos betartani a használati utasítást. Az eszköz magas, 130 kg-os terhelést bír, de ezt meghaladó testsúllyal tilos használni, hiszen balesetveszélyes. 12 hónap garanciát adunk hozzá, valamint egy Mp3 lejátszót és ingyen szállítjuk ki.

Te beiktattad már a lépcsőzőgépet a feneked edzésébe? Írd meg nekünk kommentben, mit tapasztaltál.