Pro Nutrition zsírégető

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
1 találat

Pro Nutrition XS speciális zsírégető 100 tabl.

Pro Nutrition zsírégető

Pro Nutrition XS speciális zsírégető 100 tabl.

PRO NUTRITION táplálékkiegészítők

  • PRO NUTRITION XS speciális zsírégető
  • Típus: L-karnitin + vitaminok + alga
  • Szupergyors zsírégető formula
  • Gyártó / Forgalmazó: PRO NUTRITION
  • Kiszerelés: 100 tabletta
  • Ízesítés: Natur
 

3 490 Ft Kosárba
Adatlap

Pro Nutrition zsírégető

A Pro Nutrition zsírégetők kifejezetten sportoláshoz lettek fejlesztve. Használatukkal a zsírégetés folyamata gyorsul, de egyéb pozitív hatásuk is van. A Pro Nutrition zsírégetők a legmodernebb technológiával készülnek, a legmagasabb minőségbiztosítás betartásával. A Pro Nutrition zsírégető készítmények úgy fogyasztanak, hogy nem károsítják az egészségét. Nem gyógyszerek, hanem kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak.

A Pro Nutrition zsírégető fontosságát, hatékonyságát nem lehet kétségbe vonni, de a zsírégetés folyamatai között kizárólag csak segédanyagként szabad rá támaszkodni. A Pro Nutrition zsírégető tartalmú készítmények csakis akkor fejthetik ki jótékony hatásukat, akkor gyorsítják a zsírégetés folyamatát, ha diétás étrendet folytatunk, megfelelően edzünk, és egész testünk zsírégető üzemmódban működik. A legjobb zsírégetők az L-karnitin, inozin, inozithol tartalmú készítmények. Ha ezen összetevők valamelyikéből a kiválasztott Pro Nutrition zsírégető készítmény dobozán találkozunk, biztosak lehetünk benne, hogy kiváló zsírégetővel állunk szembe. A kizárólag L-karnitin tartalmú Pro Nutrition zsírégetőből edzés előtt is bevehetünk.

Az utóbbi években további termékek robbantak be a piacra, amiknek legendás zsírégető hatékonyságot tulajdonítanak, ami kétségtelen! Ezek a készítmények szénhidrátforrásunk feldolgozásának hatékonyságát növelik, vagyis a bevitt szénhidrát sokkal kevésbé tud testzsírként lerakódni.

Mindig tartsd be a Pro Nutrition zsírégető dobozán található adagolási javaslatot.