Robust evezőgép

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
0 találat

Robust evezőgép - evezőpad akciós áron olcsón a Fittsporton.

A Robust evezőgépek használata során különösen hatékony módját választjuk az edzésnek, ugyanis segítségével az összes izomcsoport egyszerűen átmozgatható. A Robust evezőpad megemeli a pulzusszámot aminek eredményeképpen nő a kalóriaégetés hatékonysága. Mint tudjuk, ez a sikeres fogyás egyik hozzávalója.

A Robust evezőgép használata megnöveli a test oxigénfelvevő képességét, amin keresztül izomzatunk erősödik a váll és a hát területén. A Robust evezőgépek használata nem javasolt abban az esetben, ha valaki ízületi problémákkal, vagy komoly hasi elhízásban szenved.

A Robust evezőgép minden esetben a következő módon működik: testsúlyunkat egy guruló ülés tartja meg, amely előre-hátra siklik a gyakorlat közben. A Robust evezőgépek használata közben erőteljes felsőtesti húzó illetve toló lábizomzati munkára van szükség. Az intenzitást a csapássebesség és ellenállás kombinálásával változtathatjuk.

A Robust evezőgép házhoz-szállítása díjmentes. Ha kérdése van a Robust evezőgép típussal kapcsolatban forduljon hozzánk, segítünk. Kedvező ár és vásárlás olcsón egész évben a Fittsporton. Akció és számos kedvezmény segítségünkkel.

Ár:
79 000 - 430 000 Ft
  • Felhasználás módja
  • Teherbírás
  • Hajtásmód
  • Fékrendszer típusa
  • Garancia