Schwinn elliptikus tréner

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes
1 találat

Schwinn 430i elliptikus tréner

Schwinn elliptikus tréner

Schwinn 430i elliptikus tréner

SCHWINN elliptika, ellipszis tréner

  • Teherbírás: 135 kg
  • Fékrendszer: Mágneses
  • Terhelésállítás: Motorvezérelt
  • Edzésprogramok: 22
  • Garancia: 24 hónap

Ingyenes
kiszállítás

Ajándék
MP3 lejátszó

 
-30 000 Ft
kedvezmény
329 900 Ft 299 900 Ft Kosárba
Adatlap

Schwinn Elliptikus tréner - Elliptika és ellipszis tréner akció


A Schwinn elliptikus tréner nagyfokú kényelmet, tökéletes stabilitást, és edzésprogramok széles választékát kínálja Önnek. Hírnevét megbízhatóságának, innovativ megoldásainak, és nem utolsó sorban kedvező árának köszönheti a nagy múlttal rendelkező amerika márka. A Schwinn elliptikán végzett edzés intenzív, mégis nagyon ízületkímélő, ezért ajánlott minden korosztály számára. Elliptikázás közben az egész test mozog, ezért az egyik leghatékonyabb eszköz, ha rövidebb idő alatt szeretne több kalóriát elégetni, jobb erőnlétet szeretne elérni. Elliptikus tréneren történő edzéskor óránként akár 650 kcal égethető el dinamikus, irányított mozgással úgy, hogy az ízületeket nem éri káros terhelés. A Schwinn Fitness elliptikus trénerek alkalmi, és rendszeresen sportolóknak, ízületi bántalmakban szenvedőknek, súlyproblémákkal küzdőknek lehet nagy segítség a fogyás és az állóképesség növelésében. A Schwinn elliptikus trénerek mindegyike kivételesen masszív, nagy terhelhetőségű, intenzív használatra javasolt fronthajtású modell. Az elől elhelyezett lendkerék laposabb mozgáspályát, nagyobb fokú ízületvédelmet és a legtöbb esetben kényelmesebb használatot garantál.

A Schwinn elliptikus trénerek mindegyik típusának forgó alkatrészei golyóscsapágyazottak, csendes mágnesfékes rendszerrel, edzésprogramokkal és pulzusmérési  lehetőséggel rendelkeznek. A Schwinn elliptikák 2 év garanciával rendelhetőek meg áruházunkban.

A Schwinn elliptikus tréner házhoz-szállítása díjmentes. Ha kérdése van a Schwinn ellipszis tréner típussal kapcsolatban forduljon hozzánk, segítünk.