FittSport Mert otthon edzeni jó!

Publikálás: | Szerző:
 

Edzen otthon a saját fitness gépével és sportszerével!

Sokunk számára kényelmesebb és időtakarékosabb abból a szempontból, hogy nem kell a fitnerss terembe jövés-menéssel foglalkozni. Nem kell az edzőterem nyitvatartási idejéhez igazodni, nem kell a felszabaduló fitness gépekre várni. A időbeosztásodhoz igazodva állhatsz rá saját fitness gépedre.

Az fitness edzést követő 30 percen belül ajánlott táplálkozni, így nem kell magunkkal cipelni az ennivalót, hanem átlépve a konyhába kényelmes körülmények között fogyaszthatjuk el ételünket.

Ha otthon edz elég egyszer beruháznia egy megfelelő fitness gépre. A konditermek havi bérletáraihoz viszonyítva egy minőségi fitness gép ára hamar megtérül.

A fitness áruházunkban megtalálható NordicTrack, Pro-Form, Weslo, Weider, Body-Solid, LifeGear, Robust, BH Fitness, Bremshey, Tunturi, First Degree fitness gépek között megtalálja az olcsótól egészen a prémiumig a futópadokat, elliptikius trénereket, szobabicikliket, lépcsőzőket, szabadsúlyos vagy lapsúlyos kombinált edzőgépeket, padokat. Minden nálunk megrendelt fitness gépet ingyenesen szállítunk házhoz.

Amit nem próbált arról nem tudhatja, hogy milyen. A sport nem fárasztó, inkább relaxáló, testi-lelki harmóniára törekszik. Ha a felsorolt fitness gépek közül kipróbál egyet, soha többet ki nem hagyna egy hetet sem, hogy ne mozogna.