Karácsonyi ajándékötletek – apróságok

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
Közeledik az ajándékozás időszaka, decemberben mindenki karácsonyi lázban ég és erősen gondolkodik, mit adjon szeretteinek, ismerőseinek. A sport témakörén belül is rengeteg kiváló ajándékötletet lehet találni, a webáruházas megrendelés pedig megkönnyíti az ajándékok hajkurászásának rettenetes és sokszor eredménytelen procedúráját. Kényelmesen, akár forralt bort vagy teát kortyolgatva a kanapéról elintézhető számos ajándék beszerzése. Na de miféle sportos apróságot lehet ajándékozni, aminek bárki örülhet, aminek nagy hasznát veszi az edzései közben vagy épp elkezd miatta aktívabb, ezáltal egészségesebb életet élni?

Segítünk a választásban, összeírtunk egy jó kis listát, a teljesség igénye nélkül persze, ami számos pompás alternatívát nyújt.

Íme:

  • Robust fitnesz labda: A fitnesz labdák a kardio gyakorlatokon kívül a tartásjavításban is sokat segítenek. Számtalan edzéstípus épül rájuk, így nagyon széles körben lehet örvendetes meglepetés. Amellett, hogy edzéshez használhatók, ülni is lehet rajtuk, ami sokkal egészségesebb megoldás, mint a széken ülve görnyedni. Különböző méretben, különböző színben kaphatók, így nem lehet akadálya sem az ízlés, sem a testmagasság.
  • Jógamatrac: Azok számára, akik jógáznak, pilates-re járnak, vagy csak szeretnek erősítő, nyújtó gyakorlatokat végezni, kitűnő apróság lehet egy szép új, például az illető kedvenc színében pompázó jóga matrac. Ezek is több színben, több méretben, többféle anyagból készülhetnek. A Robust jóga matrac például kiváló megoldás, de a Tuntuti fitness matrac is nagy sikert arathat, főleg, hogy elegáns fekete-bordó színe mellé még tépőzáras rögzítés, csúszásmentesítés teszi praktikussá.
  • Fitnesz szett: Kitűnő ajándék például a ProForm Fitness szett, amely négyrészes, így a teljes test megedzése lehetséges. A szett tartalmaz egy Fitnesz labdát, labdaállványt súlyzótartóval, közepes ellenállású gumikötelet és egy pár neporén súlyzót. A szettel kardio edzés és erőnléti edzés is megoldható.
  • Húzódzkodó rúd: A falra szerelhető húzódzkodó rúg kitűnő ajándék, főleg férfiak számára, de az edzést komolyan vevő nőknek is örömet okozhat. Sokszor nincs hol húzódzkodni, vannak, akik nem engedhetik meg maguknak a fitnesztermi bérletet vagy csak nincs idejük, kedvül eljárni valahová edzeni. Nos, számukra ideális az ilyen megoldás, mint például a Tuntuti falra szerelhető húzódzkodó rúd, mert így otthon, kényelmesen, a felszabaduló félórákban is lehetőségük van edzeni.
  • rip 60 edzőheveder szett: a rip 60 egy nagyon hatékony, funkcionális edzésekhez közelítő edzéseket lehetővé tevő eszköz, melyet, ha csomagban rendelünk meg, akkor egy részletes DVD edzésprogrammal, gyakorlatokat bemutató fali ábrával, rip 60 utazótáskával látnak el. A hevederekkel az egész test izmainak megdolgoztatása lehetséges, jól fejleszti az izomerőt, a koordinációs képességeket, az egyensúlyérzéket.