Multifunkciós kombinált gép - mozgasd át a teljes tested

Publikálás: | Szerző:
 

Egy otthoni multifinkciós kombinált gép a test szinte összes izomcsoportját megdolgoztatja.

A kombinált gépekben szó szerint minden benne van ami egy komplett edzéshez szükséges és még Multigym, Kombinált gépbiztonságosak is. A kombinált gépek széles választéka a kizárólag otthoni felhasználásra alkalmas 70.000.-Ft-os árkategóriától egészen a professzionális 1 millió Ft feletti kategóriáig terjed.

A kombinált edzőgépeken van egy nagyon jó felsőtest és egy alsótest fejlesztő rendszer általában a következő funkciókkal: mellgép, hátgép, vállfejlesztő, bicepsz, tricepsz edző, lábgép. További kiegészítő funkció lehet egy kombinált gépen a húzódzkodó-túlódzkodó, a lábtoló, amely a vádli izom fejlesztésére is használható. A kombinált edzőgépek, Multigymek legfontosabb része, a hosszú élettartam záloga maga a váz. A megfelelő szerkezet masszív, a kötések erősek és a kábelek és a csigák is jó minőségű anyagok felhasználásával készültek. A kombinált gépek kábele akár 1000 kg szakítószilárdságú terhelést is elvisel.

Vásárlás előtt fontos meggyőződni róla, hogy a lapsúly tartozéka a gépnek? Ez általában tartozék, de nem mindig. Kombinált gépekhez általában 70-100 kg lapsúly jár, ez elegendő egy komoly erőedzéshez is. A kombinált gépeket Multigymeket bátran ajánljuk túlsúlyosoknak és hölgyeknek is, akik szeretnének erősebbeké válni, formálódni. Az Önnek megfelelő kombinált gép kiválasztásában munkatársaink készséggel segítenek.

A Fittsport áruházban forgalmazott kombinált gépek gyártó szerint:

- Weider kombinált gépek
- NordicTrack kombinált gépek
- Body-Solid kombinált gépek
- PowerLine kombinált gépek
- Ruilin Rising kombinált gépek
- Kettler kombinált gépek
- Robust kombinált gépek
- BH Fitness kombinált gépek