Norditrack futópad – összetett funkciókkal

Publikálás: | Módosítás: | Szerző:
 
A Norditrack futópad egy kiemelten hatékony és professzionális eszköz, mely kiegészítő funkcióival a futást igazi élménnyé teheti. Sokan döntenek a futás mellett, ha valamiféle sportolás elkezdéséről van szó. A fogyni vágyók, az állóképességüket vagy épp fittségüket javítani akarók körében a futás az egyik legnépeszerűbb edzésforma. Ez nem véletlen, hiszen a futás egy aerob mozgás, ami amellett, hogy pompásan égeti a kalóriákat, számos egészséges hatást gaykorol a szervezetre. Felpörgeti a pulzust, az anyagcserét, ezáltal felpezsdül az egész test, több oxigén áramlik mindefelé. Ámde nem mindenkinek van szerencséje kijutni a szabadba futni egy jót.

Vagy van, aki nem is akar a szabadban, mások szeme láttára edzeni. Nos nekik is van megoldás, történetesen a futópad. A futópadok mára már nem olyan hatalmasak, mint elődeik és számos összecsukható darab létezik, így helytakarékosnak mondhatjuk őket.

A reggeli vagy a gyors esti edzéshez elengedhetetlen, hiszen ha épp van egy óránk munka előtt vagy után, akkor nem kellene azzal vesztegetni az időt, hogy utcára is tűrhető gúnyába bujjunk és lesétáljunk a futóhelyhez.

Otthon csak felpattanunk rá és dolgunk végeztével jöhet a gyors zuhany aztán irány a munka vagy éppenséggel az ágy. A Norditrack futópad az egyik legjobb. Futófelülete csúszásmentes, ami nagyon fontos egy ilyen eszköznél. Emellett beépített rezgéscsillapítókkal rendelkezik, ami az izületek védelmények szempontjából egy elengedhetetlen funkció.

A futópad markolatában pulzusmérőt helyeztek el, ezzel nyomon lehet követni az edzés hatékonyságát. A szórakozásról is gondoskodtak a Norditrack futópad gyártói, hiszen csatlakoztatni lehet a telefont vagy más zenelejátszót a géphez, így nem kell egyhangúnak lenni az edzésnek, fel lehet venni akár a kedvenc dal ritmusát is.

Másik különlegessége a Norditrack futópadnak, hogy az iFit Live alkalmazással számos edzésprogramot lehet eltölteni, valamint a Google Map segítségével kiválasztható a futás  helyszíne, így az edzések interaktívak, változatosak és valóban erősítő, állóképesség javító tevékenységek lesznek.

A Norditrack futópad helytakarékosan tárolható. Az edzés befejeztével a futófelületet csak fel kell hajtani és máris alig foglal helyet, könnyen eltehető. A Norditrack egy világviszonylatban elismert fitneszberendezés gyártó cég, megbízható termékekkel.