Horizon Fitness szobakerékpár

25 000 Ft feletti vásárlás
esetén a kiszállítás ingyenes

Horizon fitness szobakerékpár, szobabicikli - kedvező ár és akció oldalunkon.

A Horizon fitness szobakerékpár az egyik legjobb fitness gép az otthoni edzőgépek területén. A Horizon fitness szobakerékpár használatával erőnlétünket és állóképességünket javíthatjuk a leghatékonyabb módon.

A Horizon fitness szobabicikli edzi a lábat és a keringési rendszerre is jótékony hatású. Rendszeres használatával a felhasználó edzettsége és közérzete is jobb lesz. A Horizon fitness szobakerékpár ugyanolyan komplex mozgást kíván, mint a szabadban történő kerékpározás. Ennek eredményeképpen az otthoni felhasználás is ugyanolyan hatékonyságú, mint a hagyományos biciklizés. A digitális kijelzőnek köszönhetően már edzés közben leolvashatjuk az összes fontos információt.

A Horizon fitness szobakerékpár nehézségi szintjei egyszerűen szabályozhatóak, így mindenki a saját céljainak megfelelően, szabadon állíthatja be hogy milyen intenzitással szeretne edzeni. A  Horizon Fitness szobakerékpárok az otthoni prémium kategóriás fitness gépek közé sorolhatóak. Modern anyagok, masszív vázszerkezet és számos extra funkció közül választhatunk. Horizon Fitness szobakerékpár akció, ár és vásárlás olcsón 2 év garanciával. Legyen Ön is fitt segítségünkkel.

A  Horizon Fitness szobakerékpárok házhozszállítása díjmentes. Kérdése esetén keresse bizalommal kollégánkat.

Ár:
20 000 - 1 050 000 Ft
  • Felhasználás módja
  • Teherbírás
  • Kivitel
  • Terhelésállítás
  • Garancia